Halløj i hallen

Halløj i hallen – Idræt på tværs
Arrangementet afholdes 4 søndage henover efterår og vinter.

Det foregår i Billund Idrætscenter

Datoer kommer så snart vi har dem.

Formålet med arrangementet er: At skabe et arrangement, hvor både små børn, større børn, unge og voksne kan lave motion sammen, uden at skulle være tilmeldt en sportsgren i Billund Idrætsforening.Alle er velkommen.

At lege, spille bold, bordtennis, springe og prøve nye aktiviteter/sportsgrene.

At kunne lave motion sammen med sin familie, venner og kammerater under sjove og afslappede forhold.

At aktiviteterne er tilrettelagt, således både de mindste børn, større børn, unge og de voksne kan deltage i aktiviteterne.

Gymnastikafdelingen samarbejder med flere afdelinger i Billund Idrætsforening – således at vi kan få forskellige sportsgrene repræsenteret hver gang. Vi har uddannede instruktører til de aktiviteter der kræver det bl.a. vores klatrevæg, springcenter, bordtennis, fodbold, kids-volley og mange andre aktiviteter.

Deltagelse foregår på eget ansvar.

Vi har hjælp af forældre til at stille vores redskaber frem hver gang, men kan altid bruge flere frivillige hænder,så har du lyst kontakt Marianne Anker: marianneanker2@gmail.com. På denne mail kan der også skrives ris og ros.

Programmet for den enkelte dag – vil blive offentliggjort i Billund Ugeavis 1-2 uger før, ligesom der hænges plakater op i byen, skolerne, børnehaverne og hallen.

Prisen vil stå på hjemmesiden og i omtalen til hvert arrangement.